Contacteer ons

Wil je meer weten over Cronos Mechelen of onze bedrijven? Zoek je een inspirerende werkplek? Laat het ons dan gerust weten of kom eens langs!

receptie-cronos

Routebeschrijving

icon-openbaarvervoer

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar het station van Mechelen. Als je uit het station komt, zie je een groot rondpunt. Steek de straat over richting het restaurant M-Eatery op de hoek. Ga dan naar links. Je bent nu in de Stationsstraat. Je zal Bar Marie passeren. Meld je daar aan de receptie aan. Met de bus doe je net dezelfde weg, alleen stap je dan af aan de halte ‘station’.

icon-auto

Met de auto

Neem de autosnelweg E19 (Brussel – Antwerpen) en neem exit 10 “Mechelen Zuid”. Op het rondpunt neem je de tweede afslag naar Brusselsesteenweg. Nadat je de brug bent overgestoken, zie je nog een rondpunt. Hier neem je de derde afslag, voor de brug. De bezoekersparking bevindt zich tussen Ethias Verzekeringen en Bar Marie.

icon-parkeren

Parkeren

De bezoekersparking vind je bij de inrit tussen Bar Marie en Ethias. De slagboom gaat automatisch open. Vraag bij je vertrek zeker een jeton om buiten te gaan en de slagboom te kunnen openen.

Say hello

Meer weten over Cronos Mechelen? Laat gerust een berichtje achter via onderstaand contactformulier.    Menu